Publikavimo data: 2024-03-23
Kefyro kiaušinienė be mėsos
Okroška yra vienas populiariausių vasaros patiekalų. Ir nenuostabu, nes ji greitai ir lengvai paruošiama, suteikia vėsos kaitrią vasaros dieną ir neblogai pasotina. Pagal šį receptą galėsite pasigaminti lengviausią ir dietinį okroškos ant kefyro variantą nedėdami mėsos.
Žingsnis 1
Nuplautas bulves virkite ant kaitros 25-30 minučių. Išvirus leiskite joms atvėsti ir nuimkite odelę.
Žingsnis 2
Į nedidelį indą įpilkite vandens ir virkite kiaušinius, kol jie visiškai išvirs. Tada kiaušinius padėkite po šaltu vandeniu, kol jie atvės.
Žingsnis 3
Jaunus ridikėlius supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Agurką supjaustykite tais pačiais kubeliais.
Žingsnis 5
Susmulkinkite žalumynus kuo smulkiau.
Žingsnis 6
Virtas bulves supjaustykite peiliu mažais kubeliais.
Žingsnis 7
Kiaušinius nulupkite ir taip pat supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 8
Kai tik sumaišysite visus susmulkintus ingredientus, okroška bus paruošta. Belieka tik sudėti ją į porcijas ir kiekvieną jų paskaninti kefyru, grietine arba majonezu.
Kategorijos