Publikavimo data: 2024-03-23
Kefyro skrebučiai su kumpiu
Karštomis vasaros dienomis daugeliui žmonių beveik nesinori valgyti. Tuomet į pagalbą ateina kefyro okroška - vėsi, mažai kaloringa ir gaivi. Vienas iš tokio okroškos recepto variantų - su kumpiu ant kefyro. Jis paruošiamas greitai ir gaunasi labai skanus.
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens ir sudėkite bulves. Virkite 25-30 minučių. Tada vandenį nupilkite, palaukite, kol bulvės atvės, ir nulupkite odelę.
Žingsnis 2
Nedideliame puode, užvirus vandeniui, 10 minučių pavirkite kiaušinius. Kiaušinius užpilkite šaltu vandeniu, kad atvėstų.
Žingsnis 3
Ridikėlius smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 4
Taip pat smulkiai supjaustykite agurką.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 6
Virtas bulves supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 7
Kiaušinius nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 8
Kumpį taip pat supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 9
Giliame dubenyje sumaišykite visus susmulkintus ingredientus. Užpilkite okrošką kefyru. Grietine arba majonezu geriau aptepti tik atskiras okroškos porcijas.
Kategorijos