Publikavimo data: 2024-03-23
Kefyro kruasanas su vištiena
Okroška ant kefyro gelbsti, kai lauke per karšta karštiems kasdieniams patiekalams. Juk taip malonu karštą vasaros dieną suvalgyti dubenėlį vėsios sriubos su šviežiomis daržovėmis, žolelėmis ir apetitą žadinančia vištiena. Maistinga ir skanu!
Žingsnis 1
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite nuplautas bulves ir užkaiskite ant ugnies. Virkite 25-30 minučių, kol suminkštės. Nusunkite vandenį ir leiskite bulvėms atvėsti. Nulupkite daržovę nuo odelės.
Žingsnis 2
Į nedidelį puodą įpilkite vandens, įmuškite kiaušinius ir užkaitinkite. Virkite, kol išvirs, maždaug 10 minučių po to, kai vanduo užvirs. Nusunkite karštą vandenį, išvirtus kiaušinius užpilkite lediniu vandeniu, kad atvėstų.
Žingsnis 3
Ridikėlius supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 4
Agurką supjaustykite tais pačiais griežinėliais.
Žingsnis 5
Nuplautas šviežias žoleles susmulkinkite.
Žingsnis 6
Virtus bulvių gumbus susmulkinkite kubeliais.
Žingsnis 7
Nuluptus kiaušinius supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 8
Virtą vištienos filė taip pat supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 9
Giliame dubenyje gerai sumaišykite mėsą ir daržoves. Okroška jau paruošta - belieka ją tik padažyti pagal skonį.
Kategorijos