Publikavimo data: 2024-03-23
Kefyro skrebučiai su jautiena
Gausus virtos jautienos ant kefyro su šviežiomis daržovėmis ir žolelėmis ocroshka padės atvėsti per vasaros karščius ir puikiai numalšins alkį. Šis vasariškas patiekalas gali būti lengvas užkandis ar net visavertis valgis, jei nesinori valgyti per karščius.
Žingsnis 1
Norėdami išvirti bulves, užpilkite jas vandeniu ir palikite ant ugnies 25-30 minučių. Kai išvirta daržovė atvės, nulupkite ją nuo odelės.
Žingsnis 2
Vištienos kiaušinius virkite 10 minučių nuo tada, kai vanduo užverda. Po virimo leiskite kiaušiniams atvėsti šaltame vandenyje.
Žingsnis 3
Šviežius ridikėlius supjaustykite smulkiais kubeliais.
Žingsnis 4
Agurką supjaustykite tais pačiais kubeliais.
Žingsnis 5
Susmulkinkite šviežias žoleles.
Žingsnis 6
Virtas bulves susmulkinkite kubeliais.
Žingsnis 7
Virtus vištienos kiaušinius susmulkinkite mažais kubeliais.
Žingsnis 8
Virtą jautieną taip pat supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 9
Visus supjaustytus okroškos komponentus sumaišykite gilioje lėkštėje ir patiekite su kefyro, majonezo arba grietinės padažu.
Kategorijos