Publikavimo data: 2024-06-22
Kepenų blyneliai su sūriu, kiaušiniais ir korėjietiškomis morkomis
Kepenų blyneliai su sūriu, kiaušiniais ir korėjietiškomis morkomis yra puikus šaltas užkandis, ypač kepenų mėgėjams. Patiekalas gaunasi nebrangus, bet labai ryškaus ir įsimintino skonio. Švelnūs kepenėlių blyneliai tirpsta burnoje, o sūrio, kiaušinių ir morkų įdaras juos padaro apetitiškus ir pikantiškus.
Žingsnis 1
Nuluptą svogūną stambiai supjaustykite. Išvalykite kepenis nuo indų ir nuplaukite. Sumaišykite svogūnus ir kepenis blenderiu.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepenis blenderiu ir supilkite į gilų dubenį. Į susmulkintas kepenis įmuškite kiaušinius, pagal skonį pagardinkite pipirais ir druska.
Žingsnis 3
Viską gerai išmaišykite, tada supilkite pieną. Maišydami palaipsniui suberkite miltus. Maišykite iki vientisos masės, kad nesusidarytų gumuliukų.
Žingsnis 4
Į įkaitintą sviestu pateptą keptuvę supilkite dalį tešlos ir iškepkite blyną. Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol paruduos. Iš visos tešlos iškepkite blynus.
Žingsnis 5
Lydytą sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka. Smulkiai supjaustykite krapus. Giliame inde sumaišykite kiaušinius, lydytą sūrį, korėjietiškas morkas ir majonezą. Viską gerai išmaišykite, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Įdaras kepenėlių blynams paruoštas.
Žingsnis 6
Atvėsusį blyną aptepkite paruoštu įdaru ir susukite į ritinėlį. Taip darykite su kiekvienu blynu. Kepenų blyneliai su sūrio, kiaušinių ir korėjietiškų morkų įdaru paruošti patiekti
Kategorijos