Kepenų dangaus sumuštinis. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepenų dangaus sumuštinis.

Jautienos kepenys nėra mano mėgstamiausias produktas, bet man jų reikia hemoglobino kiekiui padidinti. Šiame recepte kepenys yra labai švelnios ir sveikos. Nėra jokio nemalonaus skonio.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Susmulkinkite svogūnus.

Žingsnis 2

Kepenų dangaus sumuštinis. Žingsnis 2
Sutarkuokite morkas stambia tarka.

Žingsnis 3

Kepenų dangaus sumuštinis. Žingsnis 3
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūnus bei morkas, kol jie taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kepenis nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 5

Kepenų dangaus sumuštinis. Žingsnis 5
Sudėkite kepenėles į kepintas daržoves ir virkite 5 minutes.

Žingsnis 6

Įberkite druskos ir apynių.

Žingsnis 7

Virkite dar 2-3 minutes.

Žingsnis 8

Kepenų dangaus sumuštinis. Žingsnis 8
Išjunkite ugnį ir sudėkite sviestą.

Žingsnis 9

Kepenų dangaus sumuštinis. Žingsnis 9
Atvėsinkite ir susmulkinkite blenderiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
žuvies patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, sumuštiniai, paprasti, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, pietūs, vakarienė, užkandis, pomidorų sezonas, česnakų sezonas, sūrio užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, karštieji patiekalai naujiems metams, receptų knyga, sumuštiniai su raudona žuvimi, sumuštiniai su sūriu, sumuštiniai su žuvimi, sumuštiniai su pomidorais, užkandžiai su pomidorais, užkandžiai su česnakais, sūrio pusryčiai, užkandžiai su česnakais

Kategorijos