Kepenų kepsnys su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Kepenų kepsnys su česnakais

Ar žinojote, kad 100 g virtų jautienos kepenų yra visų žmogaus organizmui reikalingų vitaminų paros kiekis? O jei toks vertingas produktas bus apkeptas su česnaku ir prieskoniais, jis bus labai minkštas, švelnus, sultingas, apskritai labai skanus. Paruoškite česnaku keptas kepenėles, nesigailėsite!
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepenų kepsnys su česnakais Žingsnis 1
Paruoštose jautienos kepenyse nedideliu peiliu padarykite pjūvius ir į kiekvieną jų įdėkite po skiltelę česnako. Sudėkite į dubenį, uždenkite dangčiu ir palikite valandai. Dabar kepenėles supjaustykite nedideliais gabalėliais, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Kepenų kepsnys su česnakais Žingsnis 2
Supilkite miltus į dubenį ir apvoliokite juose kiekvieną jautienos gabalėlį. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus, sudėkite kepenėlių gabalėlius ir kepkite iš pradžių ant vidutinės ugnies (nepamirškite pamaišyti), o paskui ant silpnos ugnies, uždenkite dangčiu. Neperkepkite, kitaip patiekalas taps kietas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos