Publikavimo data: 2024-03-28
Kepenų paplotėliai
Kepenyse yra daug mineralų: geležies, vario, kalcio, cinko, natrio ir kitų. Jos stiprina hemoglobiną, o viena porcija gali suteikti daugybės vitaminų paros dozę. Net jei nemėgstate kepenų, neapsigaukite dėl šio recepto. Kepenėlių apkepai turi visas galimybes jums patikti!
Žingsnis 1
Kepenis sumalkite mėsmale. Į sumaltas kepenis sudėkite smulkintą svogūną.
Žingsnis 2
Į mišinį įmuškite kiaušinį, suberkite miltus ir džiūvėsėlius. Pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Iš gautos maltos mėsos suformuokite vienodo skersmens paplotėlius. Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus kepkite paplotėlius 3-5 minutes iš vienos pusės.
Žingsnis 4
Kai kepenėlių tešla viršuje pradės stingti, apverskite kepsnelius ir kepkite juos dar 2-3 minutes.
Žingsnis 5
Paruoštas bulvytes galima patiekti su mėgstamu padažu. Gero apetito!
Kategorijos