Kepenų paplotėliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Kepenų paplotėliai

Įdomus kepenėlių gaminimo būdas, ypač tiems, kurie nenori apsiriboti paprastu troškinimu. Kepenėlių kepsneliai paruošiami gana greitai ir tiks su bet kokiu garnyru, tačiau rekomenduojame rinktis virtus ryžius arba grikius. Svarbu suprasti, kad kepenys yra labai reiklus produktas, todėl virtuvėje reikia būti itin atsargiems.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.2/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepenų paplotėliai Žingsnis 1
Kepenis supjaustykite kuo smulkiau.

Žingsnis 2

Kepenų paplotėliai Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Kepenų paplotėliai Žingsnis 3
Kepenėles, svogūną, kiaušinį, miltus sumaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Kepenų paplotėliai Žingsnis 4
Suformuokite plokščius, plačius paplotėlius ir siųskite juos kepti į keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ant vidutinės ugnies. Kepkite paplotėlius iš abiejų pusių 5-6 minutes.

Žingsnis 5

Kepenų paplotėliai Žingsnis 5
Paruoštus paplotėlius sudėkite į serviravimo lėkštes ir pabarstykite žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos