Publikavimo data: 2024-03-28
Kepenų paplotėliai
Įdomus kepenėlių gaminimo būdas, ypač tiems, kurie nenori apsiriboti paprastu troškinimu. Kepenėlių kepsneliai paruošiami gana greitai ir tiks su bet kokiu garnyru, tačiau rekomenduojame rinktis virtus ryžius arba grikius. Svarbu suprasti, kad kepenys yra labai reiklus produktas, todėl virtuvėje reikia būti itin atsargiems.
Žingsnis 1
Kepenis supjaustykite kuo smulkiau.
Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Kepenėles, svogūną, kiaušinį, miltus sumaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Suformuokite plokščius, plačius paplotėlius ir siųskite juos kepti į keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus ant vidutinės ugnies. Kepkite paplotėlius iš abiejų pusių 5-6 minutes.
Žingsnis 5
Paruoštus paplotėlius sudėkite į serviravimo lėkštes ir pabarstykite žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos