Publikavimo data: 2025-08-17
Kepenų paplotėliai ant kefyro su svogūnais
Šios bulvytės puikiai tinka tiems, kurie nemėgsta kepenėlių. Pagal šį receptą pagaminti blyneliai būna labai skanūs, švelnūs ir gardūs. Mano vaikai, kurie nemėgsta kepenėlių, juos suvalgo abiem skruostais.
Žingsnis 1
Kepenis susmulkinkite blenderiu, galite susukti mėsmale.
Žingsnis 2
Taip pat blenderiu susmulkinkite svogūną. Svogūnų galite nedėti, bet aš mėgstu su svogūnais.
Žingsnis 3
Sudėkite kepenis ir svogūnus, viską išmaišykite.
Žingsnis 4
Įberkite druskos.
Žingsnis 6
Viską sumaišykite. Įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 7
Supilkite kefyrą. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Įdėkite 1/4 arbatinio šaukštelio geriamosios sodos. Supilkite persijotus miltus. Viską sumaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti.
Žingsnis 9
Į įkaitintą keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Aliejumi kepkite tik pirmąsias bulvytes, kad jos nepriliptų. Likusias kepkite ant sausos keptuvės. Jei norite, kepdami likusias bulvytes galite įpilti aliejaus. Apkepkite bulvytes iš abiejų pusių.
Kategorijos