Kepenų paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepenų paštetas

Skanus paštetas. Tinka ir šventiniam stalui, ir iškylai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Kepenų paštetas Žingsnis 1
Supjaustykite morką ir svogūną.

Žingsnis 2

Kepenų paštetas Žingsnis 2
Kepkite sviesto ir augalinio aliejaus mišinyje.

Žingsnis 3

Kepenų paštetas Žingsnis 3
Sudėkite vištienos kepenėles ir dar šiek tiek pakepinkite.

Žingsnis 4

Kepenų paštetas Žingsnis 4
Kai kepenys bus paruoštos, supilkite pieną. Pagardinkite druska ir pipirais ir troškinkite, kol pienas išgaruos.

Žingsnis 5

Kepenų paštetas Žingsnis 5
Išvirusias ir šiek tiek atvėsusias kepenis perkelkite į maišytuvą ir suplakite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, morkų sezonas, paukštienos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, morkų paštetai

Kategorijos