Publikavimo data: 2024-06-13
Kepenų pjaustymas
Kepenų kotletai yra skanūs ir gardūs. Kepenys yra labai naudinga subproduktų rūšis. Ypač vertinamos jautienos kepenys, nes jos yra malonaus skonio ir beveik nekarčios. Jautienos kepenys turi būti iš anksto išvalytos: pašalinkite plėves ir išpjaukite visus latakus. Tada produktas supjaustomas maždaug 1 cm storio sluoksniais, bent pusvalandį pamerkiamas į pieną ir išmušamas. Kepenų kotletus galima patiekti su bulvėmis, virtais makaronais arba kaip atskirą patiekalą.
Žingsnis 1
Paruoškite kepenis. Supjaustykite kepenis 5 mm storio griežinėliais, užpilkite pienu ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant didelės ugnies. Tada sumažinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo, sudėkite į keptuvę susmulkintus svogūnus ir maišydami kepkite 5 minutes.
Žingsnis 3
Kepkite kepenis. Kiekvieną kepenų gabalėlį gerai iš abiejų pusių išmuškite plaktuvu, pasūdykite, papipirinkite ir apvoliokite miltuose. Sudėkite gabalėlius į keptuvę su svogūnu ir kepkite po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos