Kepenų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kepenų pjaustymas

Kepenų kotletai yra skanūs ir gardūs. Kepenys yra labai naudinga subproduktų rūšis. Ypač vertinamos jautienos kepenys, nes jos yra malonaus skonio ir beveik nekarčios. Jautienos kepenys turi būti iš anksto išvalytos: pašalinkite plėves ir išpjaukite visus latakus. Tada produktas supjaustomas maždaug 1 cm storio sluoksniais, bent pusvalandį pamerkiamas į pieną ir išmušamas. Kepenų kotletus galima patiekti su bulvėmis, virtais makaronais arba kaip atskirą patiekalą.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
156 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepenų pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite kepenis. Supjaustykite kepenis 5 mm storio griežinėliais, užpilkite pienu ir palikite 30 minučių.

Žingsnis 2

Kepenų pjaustymas Žingsnis 2
Apkepkite svogūnus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ant didelės ugnies. Tada sumažinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo, sudėkite į keptuvę susmulkintus svogūnus ir maišydami kepkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Kepenų pjaustymas Žingsnis 3
Kepkite kepenis. Kiekvieną kepenų gabalėlį gerai iš abiejų pusių išmuškite plaktuvu, pasūdykite, papipirinkite ir apvoliokite miltuose. Sudėkite gabalėlius į keptuvę su svogūnu ir kepkite po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos