Publikavimo data: 2025-08-20
Kepenys daugiafunkciniame keptuve "Sultingi griežinėliai"
Geležies turtingos, švelnios vištienos kepenėlės su svogūnais piene. Minkštos, skanios, puikiai tinka pietums.
Žingsnis 1
Vištienos kepenėles nuplaukite, supjaustykite nedideliais strypeliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite multicooker keptuvę "kepimo" režimu. Kepkite kepenėles saulėgrąžų aliejuje penkias minutes. Periodiškai pamaišykite, kad gabaliukai apkeptų iš visų pusių. Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 3
Sudėkite kepenis ir kepkite dar dvi minutes.
Žingsnis 4
Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Nustatykite daugiafunkcinės keptuvės režimą "troškinti". Įpilkite kambario temperatūros karvės arba ožkos pieno (jei norite).
Žingsnis 6
Uždenkite dangčiu ir troškinkite vieną valandą. Kepenys bus minkštos, labai skanios ir neįtikėtinai sultingos.
Kategorijos