Kepenys grietinės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Kepenys grietinės padaže

Kreminės kepenėlės tampa minkštos ir aromatingos.
Gaminimo laikas
59 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kepenys grietinės padaže Žingsnis 1
Kepenėles nuvalykite ir supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną pakepinkite keptuvėje.

Žingsnis 2

Kepenys grietinės padaže Žingsnis 2
Į svogūnus sudėkite kepenėles ir viską kepkite apie 10-15 minučių nuolat maišydami ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Kepenys grietinės padaže Žingsnis 3
Tada sudėkite grietinę, pomidorų pastą ir prieskonius, viską išmaišykite, įpilkite šiek tiek vandens, nes grietinė yra riebi ir tiršta.

Žingsnis 4

Kepenys grietinės padaže Žingsnis 4
Troškinkite po uždengtu dangčiu apie 10-15 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos