Publikavimo data: 2025-08-18
Kepenys ir bulvės
Lengvai paruošiamas patiekalas, o svarbiausia - skanus.
Žingsnis 1
Supjaustykite kepenis griežinėliais ir apie 15 minučių pamirkykite piene, kad kepenys netaptų karčios.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Sudėkite kepenis į puodą, užpilkite šiek tiek vandens ir palikite troškintis.
Žingsnis 6
Sudėkite morkas.
Žingsnis 7
Sudėkite svogūnus.
Žingsnis 8
Sudėkite bulves ir užpilkite vandeniu, palikite troškintis apie 20 minučių.
Žingsnis 9
Miltus praskieskite vandeniu.
Žingsnis 10
Įpilkite pomidorų pastos
Žingsnis 11
Sudėkite į puodą ir viską kartu troškinkite, tada pagal skonį įberkite prieskonių.
Kategorijos