Kepenys majoneze pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Kepenys majoneze

Kepenys labai naudingos organizmui, jos didina hemoglobino kiekį. Kepenys yra malonaus skonio. Tinkamai jas išvirus, išsaugomos visos naudingosios savybės ir gaunamas švelnus bei aromatingas patiekalas. Mitybos specialistai rekomenduoja šį produktą įtraukti į daugumos žmonių racioną.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (29 bal.)

Žingsnis 1

Kepenys majoneze Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Kepenys majoneze Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 3

Kepenys majoneze Žingsnis 3
Sudėkite vištienos kepenėles, išmaišykite ir retkarčiais pamaišydami troškinkite 15 minučių.

Žingsnis 4

Kepenys majoneze Žingsnis 4
Kepenis pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, supilkite vandenį, sudėkite majonezą ir išmaišykite. Retkarčiais pamaišydami troškinkite dar 15 minučių. Tada nukelkite nuo ugnies ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos