Publikavimo data: 2024-03-28
Kepenys majoneze
Kepenys labai naudingos organizmui, jos didina hemoglobino kiekį. Kepenys yra malonaus skonio. Tinkamai jas išvirus, išsaugomos visos naudingosios savybės ir gaunamas švelnus bei aromatingas patiekalas. Mitybos specialistai rekomenduoja šį produktą įtraukti į daugumos žmonių racioną.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu augalinio aliejaus. Sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.
Žingsnis 3
Sudėkite vištienos kepenėles, išmaišykite ir retkarčiais pamaišydami troškinkite 15 minučių.
Žingsnis 4
Kepenis pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite, supilkite vandenį, sudėkite majonezą ir išmaišykite. Retkarčiais pamaišydami troškinkite dar 15 minučių. Tada nukelkite nuo ugnies ir patiekite.
Kategorijos