Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais

Kepenėlės su svogūnais - puikus skanus ir sotus garnyras prie košės, pavyzdžiui, grikių, bulguro, makaronų ar keptų daržovių. Kepenėles iš pradžių kepant ant didelės ugnies, išryškėja apkepta pikantiška plutelė. Kepimo procesas nereikalauja daug pastangų, o patiekalas bus paruoštas vos per 40 minučių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais Žingsnis 1
Perkelkite kepenėles į atskirą indą, suberkite cukrų ir užpilkite sojų padažu. Viską gerai išmaišykite ir palikite kepenis marinuotis po maistine plėvele 20 minučių.

Žingsnis 2

Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Tada sudėkite kepenėles. Kepkite jas ant didelės ugnies 10 minučių.

Žingsnis 3

Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais Žingsnis 3
Tuomet sudėkite smulkintą svogūną, gerai išmaišykite ir 20 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Įdėkite česnaką ir kepkite kepenėles dar 5 minutes, tada išjunkite ugnį. Palikite kepenėles 5 minutes pastovėti ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos