Publikavimo data: 2024-06-15
Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais
Kepenėlės su svogūnais - puikus skanus ir sotus garnyras prie košės, pavyzdžiui, grikių, bulguro, makaronų ar keptų daržovių. Kepenėles iš pradžių kepant ant didelės ugnies, išryškėja apkepta pikantiška plutelė. Kepimo procesas nereikalauja daug pastangų, o patiekalas bus paruoštas vos per 40 minučių.
Žingsnis 1
Perkelkite kepenėles į atskirą indą, suberkite cukrų ir užpilkite sojų padažu. Viską gerai išmaišykite ir palikite kepenis marinuotis po maistine plėvele 20 minučių.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Tada sudėkite kepenėles. Kepkite jas ant didelės ugnies 10 minučių.
Žingsnis 3
Tuomet sudėkite smulkintą svogūną, gerai išmaišykite ir 20 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Įdėkite česnaką ir kepkite kepenėles dar 5 minutes, tada išjunkite ugnį. Palikite kepenėles 5 minutes pastovėti ir patiekite.
Kategorijos