Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais

Kepenėlės su svogūnais - puikus skanus ir sotus garnyras prie košės, pavyzdžiui, grikių, bulguro, makaronų ar keptų daržovių. Kepenėles iš pradžių kepant ant didelės ugnies, išryškėja apkepta pikantiška plutelė. Kepimo procesas nereikalauja daug pastangų, o patiekalas bus paruoštas vos per 40 minučių.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais Žingsnis 1
Perkelkite kepenėles į atskirą indą, suberkite cukrų ir užpilkite sojų padažu. Viską gerai išmaišykite ir palikite kepenis marinuotis po maistine plėvele 20 minučių.

Žingsnis 2

Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Tada sudėkite kepenėles. Kepkite jas ant didelės ugnies 10 minučių.

Žingsnis 3

Kepintos kepenys sojų padaže su svogūnais ir česnakais Žingsnis 3
Tuomet sudėkite smulkintą svogūną, gerai išmaišykite ir 20 minučių troškinkite ant vidutinės ugnies. Įdėkite česnaką ir kepkite kepenėles dar 5 minutes, tada išjunkite ugnį. Palikite kepenėles 5 minutes pastovėti ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos