"Kepintų agurkų salotos." pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

"Kepintų agurkų salotos."

Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
29 kcal.
Angliavandeniai
5 g

Ingredientai (9)

Porcijos
3
600.00 g
1.00 šaukštelis.
1.50 šaukštelis.
3.00 skiltelė
2.00 st. š.
1.00 šaukštelis.
1.00 šaukštelis.
pagal norą
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Kepintų agurkų salotos." Žingsnis 1
Paruoškite agurkus. Kiekvieną agurką suvyniokite į maistinę plėvelę ir muškite kietu daiktu, pavyzdžiui, smeigtuku, kol jie sutrūkinės. Tada nupjaukite abiejų pusių dangtelius. Perpjaukite išilgai per pusę ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Supjaustytus agurkus sudėkite į durklą, sudėkite į dubenį, apibarstykite cukrumi ir druska ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

"Kepintų agurkų salotos." Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sumaišykite česnaką, ryžių actą, sojų padažą, sezamų aliejų, aitriąją papriką. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

"Kepintų agurkų salotos." Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Išimkite agurkus iš šaldytuvo, nusausinkite vandens perteklių, sumaišykite su padažu ir vėl įdėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai