Publikavimo data: 2024-03-29
Kepinys su grybais puoduose
Jei neturite laiko atskirai gaminti mėsos ir garnyrų, kepsnys su grybais, bulvėmis ir mėsa - tai patiekalas, kuriame yra visi pietums reikalingi ingredientai. Kepinio su mėsa receptą galima keisti ir tobulinti, pridedant naujų įdomių komponentų. Mūsų atveju į sudėtį įtraukti pievagrybiai.
Žingsnis 1
Džiovintus grybus nuplaukite, užpilkite vandeniu ir palikite 30 minučių. Tada grybus išimkite ir smulkiai supjaustykite. Mirkymo vandenį pasilikite.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, o svogūną - stambiais kubeliais.
Žingsnis 3
Sudėkite svogūnus ir grybus, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais arba kubeliais, sudėkite į dubenį, pasūdykite, sumaišykite su grietine ir pomidorų pasta. Sudėkite grybus ir svogūnus, aliejų, grybų vandenį ir išmaišykite. Sudėkite į puodus ir kepkite 180 °C temperatūroje apie 1 valandą.
Žingsnis 5
Patiekite karštą kepsnį.
Kategorijos