Kepinys su grybais puoduose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Kepinys su grybais puoduose

Jei neturite laiko atskirai gaminti mėsos ir garnyrų, kepsnys su grybais, bulvėmis ir mėsa - tai patiekalas, kuriame yra visi pietums reikalingi ingredientai. Kepinio su mėsa receptą galima keisti ir tobulinti, pridedant naujų įdomių komponentų. Mūsų atveju į sudėtį įtraukti pievagrybiai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepinys su grybais puoduose Žingsnis 1
Džiovintus grybus nuplaukite, užpilkite vandeniu ir palikite 30 minučių. Tada grybus išimkite ir smulkiai supjaustykite. Mirkymo vandenį pasilikite.

Žingsnis 2

Kepinys su grybais puoduose Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, o svogūną - stambiais kubeliais.

Žingsnis 3

Kepinys su grybais puoduose Žingsnis 3
Sudėkite svogūnus ir grybus, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Kepinys su grybais puoduose Žingsnis 4
Bulves supjaustykite griežinėliais arba kubeliais, sudėkite į dubenį, pasūdykite, sumaišykite su grietine ir pomidorų pasta. Sudėkite grybus ir svogūnus, aliejų, grybų vandenį ir išmaišykite. Sudėkite į puodus ir kepkite 180 °C temperatūroje apie 1 valandą.

Žingsnis 5

Kepinys su grybais puoduose Žingsnis 5
Patiekite karštą kepsnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos