Kepinys su kiauliena puode "Dymlyama" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepinys su kiauliena puode "Dymlyama"

Dymlyama yra labai lengvai pagaminamas patiekalas, mėgstamas mūsų šeimoje. Jį galima virti moliniame puode, katiliuke, puode storu dugnu ar net keptuvėje. Taip ruošiama mėsa būna labai sultinga ir minkšta, o visos daržovės tiesiog tirpsta burnoje, išmirkytos pomidorų sultyse, svieste ir prieskonių aromatuose.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
110 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.54/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Kepinys su kiauliena puode "Dymlyama" Žingsnis 1
Dabar reikia paruošti mėsą: supjaustykite ją porcijomis ir kepkite keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus ant vidutinės ugnies 10 minučių (retkarčiais pamaišydami). Sudėkite mėsą į puodą, įpilkite 150 ml vandens ir šiek tiek pasūdykite.

Žingsnis 2

Kepinys su kiauliena puode "Dymlyama" Žingsnis 2
Ant iškeptos mėsos sluoksniais sudėkite smulkiai supjaustytas bulves, tada kopūstus, svogūnus ir morkas. Kai visi sluoksniai bus sudėti į puodą, pasūdykite, įberkite prieskonių, įdėkite gabalėlių sviesto, supilkite pomidorų sultis ir viršų papuoškite žolelėmis.

Žingsnis 3

Kepinys su kiauliena puode "Dymlyama" Žingsnis 3
Paruošimas: įdėkite puodą į 220 laipsnių temperatūros orkaitę 1 valandai. Pasibaigus laikui, išjunkite orkaitę ir palikite patiekalą dar 15 minučių. Voila, patiekalas paruoštas! Jį galite patiekti į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, grybų patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, kepsnys, receptų knyga, kiaulienos kepsnys, grybų kepsnys, grybų kepsnys, bulvių vakarienė, bulvių kepsnys, bulvių kepsnys, kiaulienos vakarienė

Kategorijos