Publikavimo data: 2024-05-26
Žuvies koldūnai
Pats pavadinimas rodo, kad iš pradžių bitechki buvo mėsos kotletai, o tik vėliau jie pradėti gaminti iš maltos mėsos. Bitsochki yra universalus patiekalas, kurį galima gaminti iš kiaulienos, jautienos, kalakutienos, vištienos ir žuvies. Net ir tie vaikai, kurie nelabai mėgsta sveikų jūros gėrybių, mėgausis žuvies biskvitais, o jie praturtins jų organizmą omega-3 ir omega-6 rūgštimis, fosforu, kalciu ir kitais vertingais mikroelementais.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Supjaustykite menkės filė gabaliukais ir pertrinkite ją per mėsmalę. Duoną pamirkykite piene, tada sumalkite mėsmale ir pridėkite prie žuvies. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną ir suberkite jį į faršą. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Apkepkite paplotėlius. Suformuokite koldūnus ir kiekvieną pusę apvoliokite miltuose. Įkaitinkite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite koldūnus ir kepkite ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos