Žuvies koldūnai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Žuvies koldūnai

Pats pavadinimas rodo, kad iš pradžių bitechki buvo mėsos kotletai, o tik vėliau jie pradėti gaminti iš maltos mėsos. Bitsochki yra universalus patiekalas, kurį galima gaminti iš kiaulienos, jautienos, kalakutienos, vištienos ir žuvies. Net ir tie vaikai, kurie nelabai mėgsta sveikų jūros gėrybių, mėgausis žuvies biskvitais, o jie praturtins jų organizmą omega-3 ir omega-6 rūgštimis, fosforu, kalciu ir kitais vertingais mikroelementais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies koldūnai Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Supjaustykite menkės filė gabaliukais ir pertrinkite ją per mėsmalę. Duoną pamirkykite piene, tada sumalkite mėsmale ir pridėkite prie žuvies. Smulkiai supjaustykite žaliąjį svogūną ir suberkite jį į faršą. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Žuvies koldūnai Žingsnis 2
Apkepkite paplotėlius. Suformuokite koldūnus ir kiekvieną pusę apvoliokite miltuose. Įkaitinkite keptuvę, supilkite saulėgrąžų aliejų, sudėkite koldūnus ir kepkite ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos