Publikavimo data: 2025-08-17
Kepsniai padaže
Sultinga kiauliena saldžiarūgščiame padaže. Šis patiekalas patiks mėsos patiekalų mėgėjams.
Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą 2,5 cm storio kepsniais, apskrudinkite. Susmulkinkite česnaką ir svogūną, sumaišykite su mėsa ir palikite marinuotis 4 valandas.
Žingsnis 2
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išmaišykite šakute. Į kitą dubenį supilkite miltus.
Žingsnis 3
Kiekvieną kepsnį panardinkite į kiaušinį, tada apvoliokite miltuose ir dėkite į aliejumi pateptą keptuvę. Kepkite, kol apskrus, ir dėkite ant popierinio rankšluosčio.
Žingsnis 4
Sojų padažą, pomidorų pastą ir cukrų sumaišykite švarioje keptuvėje ir pakaitinkite ant ugnies, maišydami, kol ištirps. Sudėkite kepsnius į keptuvę su padažu ir troškinkite, kol iškeps.
Kategorijos