Publikavimo data: 2024-01-06
Lašišos kepsnys receptas
Lašiša - tai žuvis, kurioje yra pakankamai mineralų ir vitaminų. Kad lašišos kepsnys būtų skanus ir sultingas, pasirinkite tinkamą žuvį. Skerdena turi būti elastinga ir nesideformuoti spaudžiant. Geros lašišos žvynai yra šiek tiek skaidrūs, o žuvies filė - su baltomis gyslomis. Lašišos kepsnį galima kepti folijoje, keptuvėje, ant grotelių, orkaitėje ir net garintuve.
Žingsnis 1
Keptuvėje gerai įkaitinkite augalinį aliejų.
Žingsnis 2
Sudėkite kepsnį į keptuvę ir vieną pusę kepkite ant silpnos ugnies 7 minutes. Labai atsargiai apverskite kepsnį į kitą pusę ir kepkite ant silpnos ugnies 10 minučių.Lašiša yra gana delikati žuvis. Kepdami dažnai jos neapverskite.
Žingsnis 3
Paruoštą lašišos kepsnį apšlakstykite citrinos sultimis.
Kategorijos