Lašišos kepsnys receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Lašišos kepsnys receptas

Lašiša - tai žuvis, kurioje yra pakankamai mineralų ir vitaminų. Kad lašišos kepsnys būtų skanus ir sultingas, pasirinkite tinkamą žuvį. Skerdena turi būti elastinga ir nesideformuoti spaudžiant. Geros lašišos žvynai yra šiek tiek skaidrūs, o žuvies filė - su baltomis gyslomis. Lašišos kepsnį galima kepti folijoje, keptuvėje, ant grotelių, orkaitėje ir net garintuve.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
175 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Žuvys
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Lašišos kepsnys receptas Žingsnis 1
Keptuvėje gerai įkaitinkite augalinį aliejų.

Žingsnis 2

Lašišos kepsnys receptas Žingsnis 2
Sudėkite kepsnį į keptuvę ir vieną pusę kepkite ant silpnos ugnies 7 minutes. Labai atsargiai apverskite kepsnį į kitą pusę ir kepkite ant silpnos ugnies 10 minučių.Lašiša yra gana delikati žuvis. Kepdami dažnai jos neapverskite.

Žingsnis 3

Lašišos kepsnys receptas Žingsnis 3
Paruoštą lašišos kepsnį apšlakstykite citrinos sultimis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos