Kepsnių mėsainis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Kepsnių mėsainis

Tikrai kiekvienas bent kartą bandė pasigaminti mėsainį namuose. Siūlome pasigaminti mėsainį iš jautienos kepsnio. Gausite neįtikėtinai minkštą mėsą, kurios kiekvienas kąsnis bus malonumas. Žinoma, tai nėra klasikinis mėsainis su maltos jautienos paplotėliu, prie kurio visi įpratę, tačiau jis jam nenusileidžia. Galbūt kai kur jis netgi pranašesnis. Pasigaminti tokį mėsainį visai nebus sunku.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
151 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepsnių mėsainis Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite, kol svogūnai suminkštės, tada sudėkite pomidorų pastą, druską, papriką, actą ir išmaišykite. Išjunkite ugnį.

Žingsnis 2

Kepsnių mėsainis Žingsnis 2
Mėsą kepkite ant grotelių. Keptuvę gerai įkaitinkite ir įdėkite nugarinę. Kepkite ant grotelių po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus. Tada nukelkite nuo ugnies ir po 2 minučių supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 3

Kepsnių mėsainis Žingsnis 3
Surinkite mėsainį. Padėkite bandelės apačią ant grotelių ir kepkite, kol apskrus. Viršutinę bandelę apkepkite taip pat, perpjauta puse žemyn. Ant apatinės bandelės dėkite sūrio, pomidoro griežinėlį, kepsnį, aptepkite padažu, uždėkite salotos lapą, sūrio griežinėlį ir uždenkite karšta viršutine bandele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos