Publikavimo data: 2024-06-08
Kepsnių mėsainis
Tikrai kiekvienas bent kartą bandė pasigaminti mėsainį namuose. Siūlome pasigaminti mėsainį iš jautienos kepsnio. Gausite neįtikėtinai minkštą mėsą, kurios kiekvienas kąsnis bus malonumas. Žinoma, tai nėra klasikinis mėsainis su maltos jautienos paplotėliu, prie kurio visi įpratę, tačiau jis jam nenusileidžia. Galbūt kai kur jis netgi pranašesnis. Pasigaminti tokį mėsainį visai nebus sunku.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite smulkintą svogūną. Kepkite, kol svogūnai suminkštės, tada sudėkite pomidorų pastą, druską, papriką, actą ir išmaišykite. Išjunkite ugnį.
Žingsnis 2
Mėsą kepkite ant grotelių. Keptuvę gerai įkaitinkite ir įdėkite nugarinę. Kepkite ant grotelių po 2 minutes iš kiekvienos pusės, kol apskrus. Tada nukelkite nuo ugnies ir po 2 minučių supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 3
Surinkite mėsainį. Padėkite bandelės apačią ant grotelių ir kepkite, kol apskrus. Viršutinę bandelę apkepkite taip pat, perpjauta puse žemyn. Ant apatinės bandelės dėkite sūrio, pomidoro griežinėlį, kepsnį, aptepkite padažu, uždėkite salotos lapą, sūrio griežinėlį ir uždenkite karšta viršutine bandele.
Kategorijos