Kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepsnys

Tai skanu, paprasta, greita ir ingredientai visada po ranka.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kepsnys Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Kepsnys Žingsnis 2
Morkas ir svogūnus supjaustykite pusžiedžiais (galite pjaustyti smulkiau).

Žingsnis 3

Kepsnys Žingsnis 3
Druska, pipirai, prieskoniai, viskas pakepinama ant geros ugnies, išmaišoma, įpilama vandens, uždengiama dangčiu ir troškinama.

Žingsnis 4

Kepsnys Žingsnis 4
Nulupkite bulves, supjaustykite jas, suberkite į keptuvę ir sumažinkite ugnį.

Žingsnis 5

Kepsnys Žingsnis 5
Tada kas labiausiai patinka: mums patinka su sultiniu, tam reikia įpilti daugiau vandens, galite įpilti mažiau vandens, tada patiekalas bus be sultinio. Uždenkite dangčiu. Troškinkite, kol išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, grybų patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, kepsnys, receptų knyga, kiaulienos kepsnys, grybų kepsnys, grybų kepsnys, bulvių vakarienė, bulvių kepsnys, bulvių kepsnys, kiaulienos vakarienė

Kategorijos