Publikavimo data: 2024-05-19
Kepsnys barščiams
Pagrindinis barščių ingredientas - burokėliai. Paruoškite burokėlių apkepą barščiams pagal mūsų receptą, ir jūsų patiekalas bus ne tik skanus, bet ir aromatingas. Be burokėlių, kepsniui ruošti naudojami svogūnai, morkos, česnakai ir pomidorų pasta. Jei norite, galite įdėti aštriosios paprikos arba mėgstamų prieskonių.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką.
Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 5
Svogūnus sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.
Žingsnis 6
Į svogūnus sudėkite morkas.
Žingsnis 7
Į keptuvę sudėkite tarkuotus burokėlius.
Žingsnis 8
Į keptuvę įpilkite pusę puodelio vandens (arba sultinio), suberkite smulkintą česnaką, pomidorų pastą, druską ir pipirus pagal skonį.
Žingsnis 9
Kruopščiai sumaišykite ingredientus ir troškinkite ant vidutinės ugnies 8-10 minučių. Barščių mišrainė paruošta!
Kategorijos