Kepsnys barščiams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Kepsnys barščiams

Pagrindinis barščių ingredientas - burokėliai. Paruoškite burokėlių apkepą barščiams pagal mūsų receptą, ir jūsų patiekalas bus ne tik skanus, bet ir aromatingas. Be burokėlių, kepsniui ruošti naudojami svogūnai, morkos, česnakai ir pomidorų pasta. Jei norite, galite įdėti aštriosios paprikos arba mėgstamų prieskonių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Kepsnys barščiams Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais.

Žingsnis 2

Kepsnys barščiams Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką.

Žingsnis 3

Kepsnys barščiams Žingsnis 3
Morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Kepsnys barščiams Žingsnis 4
Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 5

Kepsnys barščiams Žingsnis 5
Svogūnus sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 6

Kepsnys barščiams Žingsnis 6
Į svogūnus sudėkite morkas.

Žingsnis 7

Kepsnys barščiams Žingsnis 7
Į keptuvę sudėkite tarkuotus burokėlius.

Žingsnis 8

Kepsnys barščiams Žingsnis 8
Į keptuvę įpilkite pusę puodelio vandens (arba sultinio), suberkite smulkintą česnaką, pomidorų pastą, druską ir pipirus pagal skonį.

Žingsnis 9

Kruopščiai sumaišykite ingredientus ir troškinkite ant vidutinės ugnies 8-10 minučių. Barščių mišrainė paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paruošimai, daržovių paruošimai, konservavimas, mažai kalorijų, sala, cukinijų sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, ajika, be bendrų alergenų, receptų knyga, pomidorų ajika, česnakų ajika, česnakų ajika, česnakų paruošimai

Kategorijos