Kepsnys greitpuodyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepsnys greitpuodyje

Kotletus slėginėje keptuvėje paruošti taip pat lengva, kaip ir keptuvėje. Dauguma slėginių viryklių turi kepimo režimą. Patiekalą galima kepti aliejuje atidarius dangtį. Kadangi kotletai bus kepami giliame dubenyje, naudokite žnyples arba menteles ilgomis rankenomis, kad apversdami mėsą nenusidegintumėte. Šiame recepte slėginiame puode kotletai pirmiausia marinuojami, o tada kepami traškioje duonelėje. Gauta mėsa yra labai skani ir minkšta.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepsnys greitpuodyje Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Pomidorą sudėkite į trintuvą kartu su česnaku ir svogūnu. Sutrinkite iki vientisos masės. Įpilkite sojų padažo ir garstyčių. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Kepsnys greitpuodyje Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Mėsos gabalėlius sudėkite į celofaninį maišelį. Vieną ir kitą pusę lengvai apskrudinkite.

Žingsnis 3

Kepsnys greitpuodyje Žingsnis 3
Marinuokite kiaulieną. Pusę marinato supilkite į platų indą. Įdėkite kiaulieną ir užpilkite likusiu marinatu. 30-40 minučių palaikykite šaldytuve.

Žingsnis 4

Kepsnys greitpuodyje Žingsnis 4
Paruoškite kotletus slėginiame puode. Sumaišykite sezamo sėklas, apynius, miltus ir druską. Apvoliokite kotletus džiūvėsėliuose. Į keptuvę įpilkite aliejaus. Nustatykite 175 laipsnių temperatūros programą "Kepimas". Sudėkite kotletus į įkaitintą aliejų. Kepkite iš vienos pusės 2-3 minutes. Tada tiek pat laiko kepkite iš kitos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos