Publikavimo data: 2024-06-13
Kepsnys mineraliniame vandenyje
Marinatas yra esminis mėsos paruošimo etapas, kurio nereikėtų pamiršti. Mineralinis vanduo laikomas paprasčiausiu ir sėkmingiausiu marinatu tiek kepant, tiek kepant mėsą, įskaitant ant grotelių keptą mėsą. Mėsa marinuojama labai greitai, užtenka 60 minučių, ir patiekalas baigsis minkštas ir saikingai sultingas. Po marinavimo veršieną reikia nusausinti, kitaip kepimo temperatūra sumažės ir mėsa gali pasirodyti sausa.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Pabarstykite veršieną druska ir pipirais. Tada sudėkite į dubenį ir išspauskite ant mėsos citrinos sulčių. Įpilkite stiklinę mineralinio vandens. Švelniai išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą marinuotis 60-120 minučių.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Nusausinkite veršienos gabalėlius popieriniu rankšluosčiu ir dėkite ant įkaitusios keptuvės. Kepkite ant vidutinės ugnies po 6-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos