Kepsnys mineraliniame vandenyje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kepsnys mineraliniame vandenyje

Marinatas yra esminis mėsos paruošimo etapas, kurio nereikėtų pamiršti. Mineralinis vanduo laikomas paprasčiausiu ir sėkmingiausiu marinatu tiek kepant, tiek kepant mėsą, įskaitant ant grotelių keptą mėsą. Mėsa marinuojama labai greitai, užtenka 60 minučių, ir patiekalas baigsis minkštas ir saikingai sultingas. Po marinavimo veršieną reikia nusausinti, kitaip kepimo temperatūra sumažės ir mėsa gali pasirodyti sausa.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
149 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Kepsnys mineraliniame vandenyje Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Pabarstykite veršieną druska ir pipirais. Tada sudėkite į dubenį ir išspauskite ant mėsos citrinos sulčių. Įpilkite stiklinę mineralinio vandens. Švelniai išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą marinuotis 60-120 minučių.

Žingsnis 2

Kepsnys mineraliniame vandenyje Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Nusausinkite veršienos gabalėlius popieriniu rankšluosčiu ir dėkite ant įkaitusios keptuvės. Kepkite ant vidutinės ugnies po 6-7 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos