Kepsnys pergamente pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kepsnys pergamente

Kepdami kotletus pergamente galite kepti mėsą keptuvėje nenaudodami aliejaus. Galite naudoti paruoštus kepimo lakštus, tačiau patiekalas bus daug sveikesnis, jei juos pasigaminsite patys. Tam reikės pergamento ir prieskonių bei prieskonių mišinio. Rekomenduojama kotletus gaminti iš vištienos filė. Pageidautina imti atšaldytą mėsą - taip patiekalas išeis sultingesnis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
134 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Kepsnys pergamente Žingsnis 1
Paruoškite kotletus kepti. Giliame dubenyje sumaišykite pipirus, bazilikus, raudonėlius, rozmarinus ir čiobrelius. Ištirpinkite sviestą ir juo ištepkite pergamento lakštus. Riebalais pateptą pusę pabarstykite sausu mišiniu ir druska. Ant vienos lakšto pusės sudėkite mėsą, uždenkite kita puse. Palikite 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Kepsnys pergamente Žingsnis 2
Kepkite kotletus pergamente. Gerai įkaitinkite keptuvę, sudėkite mėsą į kepimo skardą ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos