Kepsnys po pomidorų ir sūrio kepurėle. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Kepsnys po pomidorų ir sūrio kepurėle.

Šį receptą išmokau iš savo mamos. Jį paruošti nėra nieko sudėtingo, todėl aš jį taip mėgstu. Mėsa gaunasi labai skani ir sultinga, siūlau išbandyti ir jums!
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Nuvalykite mėsą popieriniu rankšluosčiu ir įtrinkite prieskoniais.

Žingsnis 2

Kepsnys po pomidorų ir sūrio kepurėle. Žingsnis 2
Lengvai suplakite mėsos plaktuvu, tą patį padarykite ir kitoje pusėje.

Žingsnis 3

Uždenkite formą folija ir išdėliokite mėsą.

Žingsnis 4

Kepsnys po pomidorų ir sūrio kepurėle. Žingsnis 4
Pašaukite mėsą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.

Žingsnis 5

Pomidorą supjaustykite žiedais, sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 6

Kepsnys po pomidorų ir sūrio kepurėle. Žingsnis 6
Išėmę mėsą iš orkaitės po 20 minučių, aptepkite ją plonu majonezo sluoksniu. Uždėkite pomidorą ir pabarstykite sūriu.

Žingsnis 7

Kepsnys po pomidorų ir sūrio kepurėle. Žingsnis 7
Pašaukite mėsą dar 15-20 minučių į orkaitę (priklauso nuo kepsnio storio). Paruošta! Mėgaukitės apetitu!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos