Publikavimo data: 2024-06-22
Kepsnys po pomidorų ir sūrio kepurėle.
Šį receptą išmokau iš savo mamos. Jį paruošti nėra nieko sudėtingo, todėl aš jį taip mėgstu. Mėsa gaunasi labai skani ir sultinga, siūlau išbandyti ir jums!
Žingsnis 1
Nuvalykite mėsą popieriniu rankšluosčiu ir įtrinkite prieskoniais.
Žingsnis 2
Lengvai suplakite mėsos plaktuvu, tą patį padarykite ir kitoje pusėje.
Žingsnis 3
Uždenkite formą folija ir išdėliokite mėsą.
Žingsnis 4
Pašaukite mėsą į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20 minučių.
Žingsnis 5
Pomidorą supjaustykite žiedais, sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 6
Išėmę mėsą iš orkaitės po 20 minučių, aptepkite ją plonu majonezo sluoksniu. Uždėkite pomidorą ir pabarstykite sūriu.
Žingsnis 7
Pašaukite mėsą dar 15-20 minučių į orkaitę (priklauso nuo kepsnio storio). Paruošta! Mėgaukitės apetitu!
Kategorijos