Kepsnys su agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Kepsnys su agurkais

Kotletas su kornišonais - tai idėja sočiai vakarienei. Patiekalui gaminti geriau rinktis liesą mėsą. Puikiai tiks jautienos nugarinė. Ant kokybiškos nugarinės turi būti plėvelė, o pati mėsa - puri, su stambiais pluoštais. Jautienos išpjovą pirmiausia reikia pamarinuoti, o tada termiškai apdoroti. Mėsa kepama orkaitėje su agurkų padažu. Gerai, jei jie yra namuose sūdyti.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepsnys su agurkais Žingsnis 1
Marinuokite jautieną. Mėsą supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais, šiek tiek pasūdykite. Įtrinkite garstyčiomis, druska ir pipirais ir palikite bent 1 valandą.

Žingsnis 2

Kepsnys su agurkais Žingsnis 2
Kol mėsa marinuojama, paruoškite likusius ingredientus. Baltąjį svogūną supjaustykite plonais žiedais. Agurkų padažui smulkiai supjaustykite agurkus, česnaką, petražoles ir krapus. Susmulkintus produktus sudėkite į dubenį, supilkite grietinę ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepsnys su agurkais Žingsnis 3
Paruoškite kotletus su agurkais. Marinuotus kotletus sudėkite ant kepimo skardos, užpilkite truputį karšto vandens, ant viršaus sudėkite svogūnų žiedus ir 30 min. pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę. Praėjus šiam laikui, kotletus aptepkite agurkų padažu, apibarstykite sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos