Publikavimo data: 2024-05-12
Kepsnys su kreminiu pipirų padažu.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 2
Sutrinkite česnaką plokščiąja peilio puse.
Žingsnis 3
Nedideliame dubenyje ištirpinkite šaukštą sviesto.
Žingsnis 4
Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 5
Supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Į padažą įberkite juodųjų pipirų ir druskos. Jei norite, kad padažas būtų aštresnis, įberkite daugiau juodųjų pipirų. Taip pat galite naudoti pipirų mišinį. Grietinėlės padažą maišydami virkite 2-3 minutes, kol sutirštės.
Žingsnis 6
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite jautienos kepsnius. Mėsą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 7
Kepkite jautienos kepsnius ant vidutinės ugnies po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Sudėkite česnaką, sviestą, čiobrelius ir rozmariną. Iš kitos pusės kepsnius pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Turėtumėte gauti vidutiniškai iškepusią "medium" mėsą. Nuimkite mėsą nuo ugnies ir palikite 5 minutes pailsėti.
Žingsnis 8
Sudėkite kepsnius ant salotų ar špinatų lapų, užpilkite juos grietinėlės padažu ir papuoškite rozmarino šakele. Gero apetito!
Kategorijos