Kepsnys su kreminiu pipirų padažu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Kepsnys su kreminiu pipirų padažu.

Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepsnys su kreminiu pipirų padažu. Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūnus.

Žingsnis 2

Kepsnys su kreminiu pipirų padažu. Žingsnis 2
Sutrinkite česnaką plokščiąja peilio puse.

Žingsnis 3

Kepsnys su kreminiu pipirų padažu. Žingsnis 3
Nedideliame dubenyje ištirpinkite šaukštą sviesto.

Žingsnis 4

Kepsnys su kreminiu pipirų padažu. Žingsnis 4
Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 5

Kepsnys su kreminiu pipirų padažu. Žingsnis 5
Supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Į padažą įberkite juodųjų pipirų ir druskos. Jei norite, kad padažas būtų aštresnis, įberkite daugiau juodųjų pipirų. Taip pat galite naudoti pipirų mišinį. Grietinėlės padažą maišydami virkite 2-3 minutes, kol sutirštės.

Žingsnis 6

Kepsnys su kreminiu pipirų padažu. Žingsnis 6
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite jautienos kepsnius. Mėsą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

Žingsnis 7

Kepsnys su kreminiu pipirų padažu. Žingsnis 7
Kepkite jautienos kepsnius ant vidutinės ugnies po 3 minutes iš kiekvienos pusės. Sudėkite česnaką, sviestą, čiobrelius ir rozmariną. Iš kitos pusės kepsnius pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Turėtumėte gauti vidutiniškai iškepusią "medium" mėsą. Nuimkite mėsą nuo ugnies ir palikite 5 minutes pailsėti.

Žingsnis 8

Kepsnys su kreminiu pipirų padažu. Žingsnis 8
Sudėkite kepsnius ant salotų ar špinatų lapų, užpilkite juos grietinėlės padažu ir papuoškite rozmarino šakele. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos