Publikavimo data: 2024-06-13
Kepsnys su lęšiais
Lęšiai - puikus sveikas garnyras prie sočių kiaulienos kotletų vakarienei. Pirmą kartą lęšiai paminėti Senovės Egipte 2400 m. pr. m. e. Šiandien yra daugybė lęšių rūšių, kurios skiriasi spalva ir virimo trukme. Lęšiai laikomi ekologišku produktu, nes juose nesikaupia kenksmingų medžiagų.
Žingsnis 1
Paruoškite kiaulieną. Į keptuvę įpilkite aliejaus. Įtrinkite kotletus druska ir pipirais. Tada kepkite kotletus įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi po 7 minutes iš kiekvienos pusės. Dėkite kotletus ant lėkštės ir palikite 10 minučių pailsėti.
Žingsnis 2
Išvirkite lęšius. Į puodą supilkite aliejų, įkaitinkite jį, sudėkite paprikas ir pomidorus ir kepkite 5 minutes. Tada supilkite lęšius, įpilkite vandens, suberkite petražoles ir druską. Uždenkite dangčiu ir virkite lęšius apie 40 minučių.
Kategorijos