Kepsnys su lęšiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kepsnys su lęšiais

Lęšiai - puikus sveikas garnyras prie sočių kiaulienos kotletų vakarienei. Pirmą kartą lęšiai paminėti Senovės Egipte 2400 m. pr. m. e. Šiandien yra daugybė lęšių rūšių, kurios skiriasi spalva ir virimo trukme. Lęšiai laikomi ekologišku produktu, nes juose nesikaupia kenksmingų medžiagų.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
129 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepsnys su lęšiais Žingsnis 1
Paruoškite kiaulieną. Į keptuvę įpilkite aliejaus. Įtrinkite kotletus druska ir pipirais. Tada kepkite kotletus įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi po 7 minutes iš kiekvienos pusės. Dėkite kotletus ant lėkštės ir palikite 10 minučių pailsėti.

Žingsnis 2

Kepsnys su lęšiais Žingsnis 2
Išvirkite lęšius. Į puodą supilkite aliejų, įkaitinkite jį, sudėkite paprikas ir pomidorus ir kepkite 5 minutes. Tada supilkite lęšius, įpilkite vandens, suberkite petražoles ir druską. Uždenkite dangčiu ir virkite lęšius apie 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos