Kepsnys su tempeh pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kepsnys su tempeh

Kotletas su tkemali - tai viena iš keptos mėsos rūšių, gaminama iš kiaulienos nugarinės, daržovių, sūrio ir gruziniško padažo. Patiekalas būna labai minkštas, su sultinga mėsa ir auksine sūrio plutele. Beje, tkemali žaliava yra neprinokusios slyvos arba juodieji šermukšniai. Nepaisant to, padažas vis tiek yra labai skanus ir sveikas: jame yra daug vertingų rūgščių, vitaminų ir mineralų.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
286 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.57/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepsnys su tempeh Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Mėsą iš abiejų pusių pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite. Tada pabarstykite kiaulieną malta paprika ir užpilkite tkemali padažu. Palikite kotletus 10-15 minučių, kad įsigertų prieskoniai ir padažas.

Žingsnis 2

Kepsnys su tempeh Žingsnis 2
Iškepkite mėsą. Iš anksto įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių. Tada kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi. Sudėkite kotletus ant formos dugno, apipurkškite juos aliejumi. Tada išdėliokite svogūną, lengvai ištepkite jį majonezu. Ant viršaus išdėliokite pomidorų griežinėlius ir tarkuotą sūrį. Pabaigoje indą dar kartą ištepkite majonezu. Dėkite kotletus į orkaitę 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos