Kepsnys su voveraitėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kepsnys su voveraitėmis

Norėdami paruošti sultingus kotletus su voveraitėmis, rinkitės atšaldytą arba šviežią kiaulienos nugarinę. Pageidautina pirmenybę teikti nugarinei ir sprandinei. Grybų padažas iš voveraičių paprastus kotletus gali paversti nuostabiu šventiniu patiekalu. Šio padažo pagrindas gali būti grietinė arba grietinėlė, sviestas arba pienas. Tirštą ir nepaprastai aromatingą padažą lėkštėse užtepkite tiesiai ant mėsos arba įdėkite į puodą. Padažas su voveraitėmis tinka ir karštas, ir atšaldytas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepsnys su voveraitėmis Žingsnis 1
Apkepkite mėsą. Kiekvieną kiaulienos gabalą gerai apskrudinkite iš abiejų pusių, pasūdykite ir apvoliokite kiaulienos prieskoniuose. Kepkite kotletus po 10 minučių iš kiekvienos pusės įkaitintame augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Kepsnys su voveraitėmis Žingsnis 2
Paruoškite grybus. Smulkiai supjaustykite voveraites. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Kepkite voveraites maišydami 10 minučių ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 3

Kepsnys su voveraitėmis Žingsnis 3
Paruoškite padažą. Tolygiai apibarstykite grybus miltais ir gerai išmaišykite. Supilkite grietinėlę ir 5 min. pavirkite padažą su voveraitėmis ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos