Kepsnys su wasabi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kepsnys su wasabi

Kotletai su wasabi - puiki idėja japoniškos virtuvės mėgėjams. Wasabi vadinami japoniškais krienais, tačiau tai nėra tiesa, nors augalas priklauso tai pačiai šeimai. Tikruosius wasabi sunku užauginti, o importuoti brangu, todėl parduotuvėse dažnai galima rasti krienų, kiniškų garstyčių ir žaliųjų dažų imitaciją. Tačiau dėl to šis produktas netampa mažiau mėgstamas rusų. Wasabi pagardins kotletus, o marinate esantis sojų padažas suminkštins mėsą, kuri bus sultinga ir įgaus traškią plutelę.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kepsnys su wasabi Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite wasabi su sojų padažu. Įtrinkite jautieną marinatu ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Uždenkite dubenį su marinuota mėsa maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Kepsnys su wasabi Žingsnis 2
Apkepkite česnaką. Keptuvę patepkite aliejumi ir leiskite gerai įkaisti. Sudėkite česnakus ir kepkite 1 minutę, kol lengvai apskrus.

Žingsnis 3

Kepsnys su wasabi Žingsnis 3
Apkepkite kotletus. Sudėkite kotletus į keptuvę su česnakais. Kepkite po 2-3 minutes iš abiejų pusių. Tada suvyniokite į foliją ir palikite 15 minučių atvėsti.

Žingsnis 4

Kepsnys su wasabi Žingsnis 4
Paskrudinkite sezamo sėklas. Kol mėsa ilsisi, sausoje keptuvėje 1 minutę paskrudinkite sezamo sėklas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji kursai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastai, aštriai, pietūs, vakarienė, žaliasis sezonas, Naujųjų metų išvakarių šventė, kotletai, be įprastų alergenų, receptų knyga, vištienos vakarienė, vištienos kotletai

Kategorijos