Kepsnys su wasabi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Kepsnys su wasabi

Kotletai su wasabi - puiki idėja japoniškos virtuvės mėgėjams. Wasabi vadinami japoniškais krienais, tačiau tai nėra tiesa, nors augalas priklauso tai pačiai šeimai. Tikruosius wasabi sunku užauginti, o importuoti brangu, todėl parduotuvėse dažnai galima rasti krienų, kiniškų garstyčių ir žaliųjų dažų imitaciją. Tačiau dėl to šis produktas netampa mažiau mėgstamas rusų. Wasabi pagardins kotletus, o marinate esantis sojų padažas suminkštins mėsą, kuri bus sultinga ir įgaus traškią plutelę.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 4/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepsnys su wasabi Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Sumaišykite wasabi su sojų padažu. Įtrinkite jautieną marinatu ir pabarstykite juodaisiais pipirais. Uždenkite dubenį su marinuota mėsa maistine plėvele ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Kepsnys su wasabi Žingsnis 2
Apkepkite česnaką. Keptuvę patepkite aliejumi ir leiskite gerai įkaisti. Sudėkite česnakus ir kepkite 1 minutę, kol lengvai apskrus.

Žingsnis 3

Kepsnys su wasabi Žingsnis 3
Apkepkite kotletus. Sudėkite kotletus į keptuvę su česnakais. Kepkite po 2-3 minutes iš abiejų pusių. Tada suvyniokite į foliją ir palikite 15 minučių atvėsti.

Žingsnis 4

Kepsnys su wasabi Žingsnis 4
Paskrudinkite sezamo sėklas. Kol mėsa ilsisi, sausoje keptuvėje 1 minutę paskrudinkite sezamo sėklas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos