Kepta antis folijoje su svarainiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kepta antis folijoje su svarainiais

Kepta antis yra pagrindinė kiekvieno šventinio stalo puošmena. Antį galima kepti orkaitėje tradiciniu būdu, tačiau pastaruoju metu labai išpopuliarėjo antis folijoje, nes ji būna sultingesnė, aromatingesnė ir gražesnė.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Kepta antis folijoje su svarainiais Žingsnis 1
Agurkus supjaustykite griežinėliais. Kepimo indo dugną išklokite folija. Pirmiausia išdėliokite agurkus, tada svarainius ir ant viršaus uždėkite mėsą.

Žingsnis 2

Kepta antis folijoje su svarainiais Žingsnis 2
Pagardinkite druska ir pipirais. Viską suvyniokite į foliją ir kepkite 200 ℃ temperatūroje 60 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos nuimkite foliją ir palikite mėsą kepti orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos