Kepta antis su koše pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta antis su koše

Ančių mėsa, kaip ir bet kuri kita mėsa, yra puikus baltymų šaltinis. Joje yra daug B grupės vitaminų, vitaminų A ir E. Ančių mėsoje taip pat gausu fosforo, seleno, cinko, geležies. Ančių mėsa puikiai tinka esant fiziniam ir nerviniam išsekimui. Šis produktas nepakeičiamas sportininkams ir dirbantiems protinį darbą. Tai galinga imuninę sistemą stimuliuojanti priemonė, todėl gydytojai rekomenduoja vartoti antis sezoninių ūminių kvėpavimo takų infekcijų metu.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Kepta antis su koše Žingsnis 1
Padarykite nedidelius pjūvius antyje. Sumaišykite druską ir pipirus, įtrinkite antį paruoštu mišiniu. Palikite marinuotis 20-30 minučių.

Žingsnis 2

Kepta antis su koše Žingsnis 2
Perpjaukite bulves per pusę, užpilkite vandeniu ir druska. Virkite, kol išvirs.

Žingsnis 3

Kepta antis su koše Žingsnis 3
Kai bulvės bus paruoštos, nusausinkite jas nuo skysčio pertekliaus. Supilkite pieną ir sutrinkite.

Žingsnis 4

Kepta antis su koše Žingsnis 4
Keptuvę statykite ant ugnies, supilkite aliejų ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Kepkite antį, kol iškeps.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos