Publikavimo data: 2025-08-19
Kepta antis su koše
Ančių mėsa, kaip ir bet kuri kita mėsa, yra puikus baltymų šaltinis. Joje yra daug B grupės vitaminų, vitaminų A ir E. Ančių mėsoje taip pat gausu fosforo, seleno, cinko, geležies. Ančių mėsa puikiai tinka esant fiziniam ir nerviniam išsekimui. Šis produktas nepakeičiamas sportininkams ir dirbantiems protinį darbą. Tai galinga imuninę sistemą stimuliuojanti priemonė, todėl gydytojai rekomenduoja vartoti antis sezoninių ūminių kvėpavimo takų infekcijų metu.
Žingsnis 1
Padarykite nedidelius pjūvius antyje. Sumaišykite druską ir pipirus, įtrinkite antį paruoštu mišiniu. Palikite marinuotis 20-30 minučių.
Žingsnis 2
Perpjaukite bulves per pusę, užpilkite vandeniu ir druska. Virkite, kol išvirs.
Žingsnis 3
Kai bulvės bus paruoštos, nusausinkite jas nuo skysčio pertekliaus. Supilkite pieną ir sutrinkite.
Žingsnis 4
Keptuvę statykite ant ugnies, supilkite aliejų ir apkepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos. Kepkite antį, kol iškeps.
Kategorijos