Kepta antis tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Kepta antis tešloje

Norėdami paruošti tešloje keptos anties receptą, kad ji būtų švelni ir sultinga, turite žinoti keletą paslapčių. Pirma, paukštį reikia iš anksto iškepti. Antra, jai skirta plutelė būtinai turi būti pagaminta iš labai sūrios tešlos, kuri neleidžia ištekėti kvapniam sultiniui.
Gaminimo laikas
450 min.
Laikas virtuvėje
90 min.
Kalorijos
240 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Salierai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta antis tešloje Žingsnis 1
Paruoškite antį. Įtrinkite skerdeną prieskoniais ir pomidorų pasta. Perkelkite ją į keptuvę ir padėkite ant viryklės. Įjunkite vidutinę kaitrą. Kepkite po 6 min. iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos. Išjunkite ugnį ir perkelkite antį į kepimo indą. Uždenkite formą folija ir 4 valandoms pašaukite į iki 160 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 2

Kepta antis tešloje Žingsnis 2
Paruoškite kepsnį. Keptuvėje įkaitinkite likusius anties riebalus. Sudėkite salierus, morkas, česnakus ir svogūnus. Kepkite ant vidutinės ugnies 5 minutes. Supilkite į keptuvę vyną ir virkite 2 minutes, kol išgaruos alkoholis. Pagardinkite druska ir pipirais. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 3

Kepta antis tešloje Žingsnis 3
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite miltus ir druską. Miltus ir druską sumaišykite su kiaušinių baltymais. Supilkite vandenį ir užminkykite tešlą. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Žingsnis 4

Kepta antis tešloje Žingsnis 4
Baigkite kepti antį. Išimkite antį iš orkaitės, kai ji bus beveik iškepusi. Iškočiokite tešlą. Ant tešlos paskleiskite špinatų lapus, tada sudėkite antį ir pradėkite vynioti tešlą. Į įdubimo centrą sudėkite smulkintas daržoves. Dėkite atgal į orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos