Kepta grikių košė su jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Kepta grikių košė su jautiena

Patiekalai iš grikių kruopų yra labai naudingi. IX a. ją atgabenusių pirklių dėka dabar galima gaminti patiekalus iš šios košės. Gaminti grikių košę nėra sudėtinga, tačiau yra du svarbūs etapai, kurie turi įtakos galutiniam rezultatui. Labai svarbu kruopas kruopas kruopščiai surinkti, o tada gerai nuplauti, tada grikiai bus švarūs ir gatavoje košėje neliks agurkų.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Kepta grikių košė su jautiena Žingsnis 1
Į gerai įkaitintą aliejų po vieną sudėkite daržoves. 3-5 min. pakepinkite svogūnus, tada morkas ir galiausiai česnakus.

Žingsnis 2

Kepta grikių košė su jautiena Žingsnis 2
Į daržoves sudėkite mėsą, kepkite apie 5-10 minučių, įpilkite pomidorų pastos, prieskonių ir šiek tiek vandens. Taip mėsą ir daržoves troškinkite apie valandą.

Žingsnis 3

Kepta grikių košė su jautiena Žingsnis 3
Tuo tarpu gerai nuplaukite grikių kruopas, užpilkite jas vandeniu, kol mėsa troškinsis. Patikrinkite, ar mėsa paruošta. Gerai nusausinkite kruopas ir sudėkite į mėsą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos