Publikavimo data: 2024-06-09
Kepta grikių košė su jautiena
Patiekalai iš grikių kruopų yra labai naudingi. IX a. ją atgabenusių pirklių dėka dabar galima gaminti patiekalus iš šios košės. Gaminti grikių košę nėra sudėtinga, tačiau yra du svarbūs etapai, kurie turi įtakos galutiniam rezultatui. Labai svarbu kruopas kruopas kruopščiai surinkti, o tada gerai nuplauti, tada grikiai bus švarūs ir gatavoje košėje neliks agurkų.
Žingsnis 1
Į gerai įkaitintą aliejų po vieną sudėkite daržoves. 3-5 min. pakepinkite svogūnus, tada morkas ir galiausiai česnakus.
Žingsnis 2
Į daržoves sudėkite mėsą, kepkite apie 5-10 minučių, įpilkite pomidorų pastos, prieskonių ir šiek tiek vandens. Taip mėsą ir daržoves troškinkite apie valandą.
Žingsnis 3
Tuo tarpu gerai nuplaukite grikių kruopas, užpilkite jas vandeniu, kol mėsa troškinsis. Patikrinkite, ar mėsa paruošta. Gerai nusausinkite kruopas ir sudėkite į mėsą.
Kategorijos