Kepta jautiena. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Kepta jautiena.

Jautieną galima ruošti įvairiais būdais. Ji verdama, troškinama, kepama. Jei turite sultingos jautienos gabalą, bet nenorite gaminti sudėtingų patiekalų, mėsą gaminkite pagal šį receptą. Jautienos gabalėliai kepami keptuvėje su svogūnais, prieskoniais ir sojų padažu, kuris puikiai tinka šiai mėsos rūšiai. Prie tokios jautienos pridėkite garnyrą, pavyzdžiui, bulvių košę, ir skani karšta vakarienė visai šeimai paruošta.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta jautiena. Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite nedideliais 5-10 mm storio griežinėliais.

Žingsnis 2

Kepta jautiena. Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite plonomis plunksnelėmis.

Žingsnis 3

Kepta jautiena. Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę ir supilkite augalinį aliejų. Sudėkite svogūnus ir kepkite ant vidutinės ugnies 5 minutes, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Kepta jautiena. Žingsnis 4
Sudėkite jautieną į keptuvę ir kepkite ją kartu su svogūnu 5-7 minutes ant vidutinės ugnies. Nepamirškite periodiškai apversti jautieną.

Žingsnis 5

Kepta jautiena. Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite sojų padažą ir sausas žoleles.

Žingsnis 6

Kepta jautiena. Žingsnis 6
Kepkite jautieną ant vidutinės ugnies dar 3-4 minutes, kol iškeps. Padažas turėtų šiek tiek išgaruoti ir padengti jautieną bei svogūnus.

Žingsnis 7

Kepta jautiena. Žingsnis 7
Paruoštą patiekalą pagardinkite pipirais ir pabarstykite sezamo sėklomis. Mėgaukitės

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos