Kepta jautiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Kepta jautiena

Paprastas, bet labai skanus mėsos receptas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
199 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kepta jautiena Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite 1 cm storio griežinėliais.

Žingsnis 2

Kepta jautiena Žingsnis 2
Į mėsą suberkite krakmolą ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kepta jautiena Žingsnis 3
Palikite pastovėti 10-15 minučių.

Žingsnis 4

Kepta jautiena Žingsnis 4
Mėsą nedidelėmis porcijomis kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje.

Žingsnis 5

Kepta jautiena Žingsnis 5
Į paruoštą mėsą suberkite prieskonius ir smulkiai supjaustytą česnaką, išmaišykite ir 1 minutę kepkite ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos