Kepta jautiena folijoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kepta jautiena folijoje

Kepta jautiena - skanus angliškas patiekalas, užkariavęs daugelio tautų širdis. Tai minkšta ir sultinga mėsa, iškepta orkaitėje. Atrodytų, kad jautienos kepsnį labai paprasta paruošti, tačiau jo skonis sužavės kulinarijos gurmanus. Pasigaminkite jums patinkančią kepsnio mėsą ir sužavėsite visus savo svečius.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta jautiena folijoje Žingsnis 1
Apvoliokite jautieną prieskoniais ir suriškite stora virvele. Kepkite iš visų pusių keptuvėje, kol apskrus.

Žingsnis 2

Kepimo skardą išklokite folija, sudėkite iškeptą mėsą ir 50 minučių pašaukite į iki 190 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę. Kai mėsa bus paruošta, suvyniokite ją į foliją ir palikite 10 minučių, kad neprarastų sultingumo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos