Publikavimo data: 2024-05-25
Kepta jautiena folijoje
Kepta jautiena - skanus angliškas patiekalas, užkariavęs daugelio tautų širdis. Tai minkšta ir sultinga mėsa, iškepta orkaitėje. Atrodytų, kad jautienos kepsnį labai paprasta paruošti, tačiau jo skonis sužavės kulinarijos gurmanus. Pasigaminkite jums patinkančią kepsnio mėsą ir sužavėsite visus savo svečius.
Žingsnis 1
Apvoliokite jautieną prieskoniais ir suriškite stora virvele. Kepkite iš visų pusių keptuvėje, kol apskrus.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite folija, sudėkite iškeptą mėsą ir 50 minučių pašaukite į iki 190 laipsnių Celsijaus įkaitintą orkaitę. Kai mėsa bus paruošta, suvyniokite ją į foliją ir palikite 10 minučių, kad neprarastų sultingumo.
Kategorijos