Marinuota jautienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Marinuota jautienos kepsnys

Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.67/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuota jautienos kepsnys Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Kepkite jautieną ant didelės ugnies po 1 minutę iš kiekvienos pusės, kad apskrustų. Kepkite ne per ilgai, nes jautienos kepsnys bus iškeptas orkaitėje.

Žingsnis 2

Marinuota jautienos kepsnys Žingsnis 2
Į kepimo indą sudėkite jautienos kepsnį ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite jautienos kepsnį orkaitėje 20 minučių.

Žingsnis 3

Marinuota jautienos kepsnys Žingsnis 3
Tuo tarpu raudonąjį svogūną supjaustykite plonais žiedais.

Žingsnis 4

Marinuota jautienos kepsnys Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką.

Žingsnis 5

Marinuota jautienos kepsnys Žingsnis 5
Susmulkinkite česnaką.

Žingsnis 6

Marinuota jautienos kepsnys Žingsnis 6
Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, sojų padažą, česnaką ir aitriąją papriką. Pagal skonį įberkite provanso žolelių, smulkintų prieskonių, druskos ir juodųjų pipirų. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Žingsnis 7

Marinuota jautienos kepsnys Žingsnis 7
Į marinatą sudėkite raudonųjų svogūnų žiedus. Švelniai išmaišykite.

Žingsnis 8

Marinuota jautienos kepsnys Žingsnis 8
Iškeptą jautienos kepsnį panardinkite į marinatą ir svogūnus. Uždenkite jautienos kepsnį maistine plėvele arba dangčiu ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 4 valandoms.

Žingsnis 9

Marinuota jautienos kepsnys Žingsnis 9
Marinuotą jautienos kepsnį supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į lėkštę ir papuoškite marinuotu raudonuoju svogūnu. Patiekite jautienos kepsnį su padažu, pavyzdžiui, kreminiu česnakiniu padažu arba tartaru. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos