Publikavimo data: 2024-05-12
Marinuota jautienos kepsnys
Žingsnis 1
Įkaitinkite keptuvę ir įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Kepkite jautieną ant didelės ugnies po 1 minutę iš kiekvienos pusės, kad apskrustų. Kepkite ne per ilgai, nes jautienos kepsnys bus iškeptas orkaitėje.
Žingsnis 2
Į kepimo indą sudėkite jautienos kepsnį ir pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Kepkite jautienos kepsnį orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 3
Tuo tarpu raudonąjį svogūną supjaustykite plonais žiedais.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite aitriąją papriką.
Žingsnis 5
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 6
Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, sojų padažą, česnaką ir aitriąją papriką. Pagal skonį įberkite provanso žolelių, smulkintų prieskonių, druskos ir juodųjų pipirų. Išmaišykite, kad susimaišytų.
Žingsnis 7
Į marinatą sudėkite raudonųjų svogūnų žiedus. Švelniai išmaišykite.
Žingsnis 8
Iškeptą jautienos kepsnį panardinkite į marinatą ir svogūnus. Uždenkite jautienos kepsnį maistine plėvele arba dangčiu ir padėkite į šaldytuvą marinuotis 4 valandoms.
Žingsnis 9
Marinuotą jautienos kepsnį supjaustykite plonais griežinėliais, sudėkite į lėkštę ir papuoškite marinuotu raudonuoju svogūnu. Patiekite jautienos kepsnį su padažu, pavyzdžiui, kreminiu česnakiniu padažu arba tartaru. Mėgaukitės.
Kategorijos