Kiaulienos jautienos kepsnys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Kiaulienos jautienos kepsnys

Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
328 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
30 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite grūdėtąsias garstyčias ir papriką, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

Žingsnis 2

Kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 2
Į garstyčias ir prieskonius įpilkite augalinio aliejaus. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 3
Marinatu aptepkite kiaulieną iš visų pusių.

Žingsnis 4

Kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 4
Sudėkite mėsą į kepimo indą. Kad gautumėte geriausią rezultatą, uždenkite mėsą maistine plėvele ir palikite marinuotis 1 valandą.

Žingsnis 5

Kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 5
Pašaukite kiaulieną į orkaitę 30-40 minučių kepti.

Žingsnis 6

Kiaulienos jautienos kepsnys Žingsnis 6
Išimkite jautienos kepsnį iš orkaitės ir palikite jį 10 minučių pailsėti, kad šiek tiek atvėstų. Supjaustykite jautienos kepsnį plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Užpilkite jautienos kepsnį mėsos sultimis iš formos ir papuoškite petražolių lapeliais. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos