Publikavimo data: 2024-05-12
Kiaulienos jautienos kepsnys
Žingsnis 1
Į gilų dubenį sudėkite grūdėtąsias garstyčias ir papriką, įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.
Žingsnis 2
Į garstyčias ir prieskonius įpilkite augalinio aliejaus. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Marinatu aptepkite kiaulieną iš visų pusių.
Žingsnis 4
Sudėkite mėsą į kepimo indą. Kad gautumėte geriausią rezultatą, uždenkite mėsą maistine plėvele ir palikite marinuotis 1 valandą.
Žingsnis 5
Pašaukite kiaulieną į orkaitę 30-40 minučių kepti.
Žingsnis 6
Išimkite jautienos kepsnį iš orkaitės ir palikite jį 10 minučių pailsėti, kad šiek tiek atvėstų. Supjaustykite jautienos kepsnį plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Užpilkite jautienos kepsnį mėsos sultimis iš formos ir papuoškite petražolių lapeliais. Gero apetito!
Kategorijos