Kepta jautiena su kaparėliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kepta jautiena su kaparėliais

Mėgstu šį patiekalą vakarienei. Puikiai tinka su raudonuoju vynu.
Gaminimo laikas
49 min.
Laikas virtuvėje
19 min.
Kalorijos
210 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kepta jautiena su kaparėliais Žingsnis 1
Supjaustykite mėsą plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Kepta jautiena su kaparėliais Žingsnis 2
Iškepkite per maistinę plėvelę.

Žingsnis 3

Kepta jautiena su kaparėliais Žingsnis 3
Kaparėlius ir pomidorus smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 4

Kepta jautiena su kaparėliais Žingsnis 4
Mėsą pasūdykite, papipirinkite ir pabarstykite čiobreliais.

Žingsnis 5

Kepta jautiena su kaparėliais Žingsnis 5
Tolygiai paskirstykite įdarą per visą perimetrą.

Žingsnis 6

Suvyniokite į vyniotinį ir dėkite ant grotelių arba į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos