Kepta jautiena vyšnių, serbentų ir mėtų lapuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kepta jautiena vyšnių, serbentų ir mėtų lapuose

Jei galvojate apie savo mitybos kokybę, žinoma, jau seniai atsisakėte perdirbtos mėsos ir dešros gaminių. Tačiau sutikite, kartais tikrai norisi pasigaminti sotų sumuštinį kelionėje ar pusryčiams. Šis receptas tikrai ateis į pagalbą. Mėsą paruošti nėra sudėtinga, todėl gausite puikią sveiką pirktinės dešros alternatyvą. Kartu ji nėra kaloringa ir turi mažai riebalų.
Gaminimo laikas
1515 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Kepta jautiena vyšnių, serbentų ir mėtų lapuose Žingsnis 1
Jautieną sudėkite ant folijos lakšto ir kruopščiai aptepkite garstyčiomis, pabarstykite cukrumi, paprika, druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Kepta jautiena vyšnių, serbentų ir mėtų lapuose Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite nuplautus lapus ir jais apklokite jautieną iš visų pusių. Suvyniokite į foliją ir 24 val. padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 3

Kepta jautiena vyšnių, serbentų ir mėtų lapuose Žingsnis 3
Kai mėsa marinuosis, įkaitinkite orkaitę iki 190 °C ir kepkite apie valandą. Atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, jautienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga, jautienos vakarienė

Kategorijos