Kepta kalakutiena su Adygėjos druska pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta kalakutiena su Adygėjos druska

"Adygean" druska - tai produktas, į kurio sudėtį įeina valgomoji druska, česnakas, prieskoniai ir žolelės. Nuo įprastos druskos ji skiriasi turtingesne sudėtimi ir pikantišku skoniu. Prieskoniai ypač populiarūs Kaukazo šalyse. Išbandykite gaminti patiekalus su Adygėjos druska ir atraskite naujų skonių. Šis prieskonis ypač gerai dera su mėsa, ypač su kalakutiena. Tokią kalakutieną geriau kepti orkaitėje.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kalakutiena su Adygėjos druska Žingsnis 1
Paruoškite mėsą ir daržoves. Sudėkite paukštieną į dubenį, supilkite ant jos sviestą ir pabarstykite Adygėjos druska. Išmaišykite šlauneles, kad sviestas ir druska tolygiai pasiskirstytų. Svogūnus supjaustykite žiedais, o morkas - apskritimais.

Žingsnis 2

Kepta kalakutiena su Adygėjos druska Žingsnis 2
Iškepkite kalakutą su druska. Ant pergamento sudėkite daržoves, ant viršaus - kalakutą, šiek tiek užlenkite popieriaus kraštus, kad neišbėgtų sultys. Dėkite į orkaitę ir kepkite 35 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos