Kepta kalakutiena su citrina pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kepta kalakutiena su citrina

Kepta kalakutiena su citrina - patiekalas, tinkantis skaniai dietinei vakarienei. Dėl mažo riebalų kiekio kalakutiena greitai virškinama ir padeda palaikyti tinkamą medžiagų apykaitą. Be to, šio paukščio mėsoje yra daug cinko, kuris reguliuoja cukraus kiekį kraujyje ir mažina potraukį saldumynams.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
62 kcal.
Baltymai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Kepta kalakutiena su citrina Žingsnis 1
Marinuokite kalakutą. Įtrinkite kalakutą druska ir džiovintais česnakais. Mėsą užpilkite citrinos sultimis. Uždenkite lėkštę dangčiu arba maistine plėvele ir įdėkite į šaldytuvą 10 minučių.

Žingsnis 2

Kepta kalakutiena su citrina Žingsnis 2
Iškepkite kalakutą su citrina. Įdėkite mėsą į rankovę, pridėkite citrinos griežinėlių ir užspauskite rankovę spaustukais. Kepkite paukštį 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, kalakutienos patiekalai, kepsniai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos