Kepta kalakutiena su obuolių garnyru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kepta kalakutiena su obuolių garnyru

Geriau rinktis sultingus ir nelabai saldžius vaisius, tada obuolių rūgštelė puikiai derės su mėsa. Kalakutiena su obuoliais ir prieskoninėmis žolelėmis būna nepaprastai skani ir sultinga.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
137 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sudėkite džiovintas žoleles ir druską su alyvuogių aliejumi ir išmaišykite. Jei norite, į aliejų įpilkite šiek tiek balzaminio acto. Visus mėsos gabalėlius kruopščiai aptepkite marinatu. Taip pat galite įdėti maltų pipirų, maltos paprikos ir šviežių žolelių šakelių.

Žingsnis 2

Kepta kalakutiena su obuolių garnyru Žingsnis 2
Supjaustykite obuolius skiltelėmis. Iš obuolių pašalinkite šerdį.

Žingsnis 3

Kepta kalakutiena su obuolių garnyru Žingsnis 3
Sudėkite mėsą ir obuolius į kepimo rankovę, užriškite kraštus ir palikite marinuotis, jei norite - užteks pusvalandžio.

Žingsnis 4

Dėkite mėsą ir obuolius į įkaitintą 200˚C orkaitę ir palikite kepti maždaug pusantros valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos